Комунальний заклад Шахівської сільської ради "Золотоколодязька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів"

   





ЗНО-2022

 

           З метою інформування освітян, учнів, батьків з питань підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року, пробного ЗНО Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти з 25 листопада розпочав розміщення серії озвучених презентацій на youtube каналі ДРЦОЯО - https://www.youtube.com/channel/UCCwZ5ekXu4YQaBJUSfBrXAg

Вже розміщено серію відеороликів: «Особливості ЗНО-2022року», «Особливості Пробного ЗНО – 2022», «Особливості ЗНО з української мови і літератури та української мови», «Особливості ЗНО з математики».

          До 22 грудня на youtube каналі в повному обсязі буде розміщено інформацію щодо умов реєстрації й участі в пробному ЗНО 2022 року.

          Сучасна молодь дуже активно користується інтернет-ресурсами. Тому, шановні одинадцятикласники, будь ласка, підпишіться на соціальні мережі, перейти на які можна із сайту Донецького РЦОЯО https://test.dn.ua/.

Тут ви отримаєте своєчасні відповіді на всі запитання стосовно зовнішнього незалежного оцінювання і в чаті сайту регіонального центру, у розділі «Контакти» (https://test.dn.ua/faqs/), і у коментарях до відео та постах у соціальних мережах.